drie beertjes
 
Knop Wie ben ik
Knop Welk soort opvang
Knop Financiële regeling
Knop Praktische regeling
Knop Openingsuren
Knop Contactgegevens
Knop Foto's
Kindergrime Els

 
Welk soort opvang?
 

Ik vang kindjes op vanaf 5 à 6 maand tot 3 jaar in dagopvang.

Het aantal kindjes in de opvang is beperkt. Concreet betekent dit dat ik maximaal 4 kindjes voltijds opvang, eventueel verspreid over 8 kindjes die halftijds komen.

Op die manier kan ik elk kindje individueel de nodige zorg en voldoende aandacht geven. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich ‘thuis' voelen.

Het is op de eerste plaats een huiselijke opvang waar warmte en gezelligheid primeren. De kinderen kunnen zowel in de woonkamer als in de keuken spelen.

 

 

Ik speel zoveel mogelijk in op de verschillende leeftijdscategorieën. Zo kunnen babytjes en kruipertjes rustig op de mat spelen terwijl de iets grotere kinderen in een ander hoekje een écht huisje aan het maken zijn met alle nodige kussens en dekens.

 

Het huis is volledig afgestemd op de veiligheid van de kinderen. Schadelijke en gevaarlijke producten staan buiten handbereik . Er wordt niet gerookt.

Van zodra het mooi weer wordt, neem ik de kinderen mee naar buiten. Ook de kleinste hummeltjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen bijvoorbeeld in hun wippertje uit de wind.

 

Overdag hou ik een schriftje bij, dit gaat ‘s avonds mee met de ouders. Overdag gebeuren er heel veel dingen en ‘s avonds is de tijd dikwijls te beperkt om alles te vertellen. Via het over-en weer boekje en regelmatig enkele foto's, kan je als ouder toch meegenieten van heel wat leuke momentjes van je oogappel.

 

Home